Η εταιρεία ΚΟΥΤΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των εθνικών μεταφορών. Η εμπειρία των μελών της εταιρείας αρχίζει από το 1978, με την παρούσα, πλέον, εταιρεία να αποτελεί την 3η γενιά μεταφορών. Ειδικευόμαστε σε ψυγειομεταφορές και μεταφορές ξηρού φορτίου και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή, εκτελώντας μεταφορές με ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο από εξοπλισμένα φορτηγά και χώρους αποθήκευσης που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Με επαγγελματισμό, άμεση εξυπηρέτηση και ταχύτητα σε κάθε παράδοση, εκτελούμε κάθε δρομολόγιο με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευόμαστε στις ψυγειομεταφορές, διαθέτοντας πιστοποιημένα FRC, διπλά ψυκτικά μηχανήματα με διπλά χωρίσματα με τα οποία μπορούμε να μεταφέρουμε τα προϊόντα σας στις σωστές θερμοκρασίες, την ώρα που οι θερμογράφοι είναι ηλεκτρονικοί εξασφαλίζοντας σωστή καταγραφή των θερμοκρασιών του θαλάμου. Όλα τα χρόνια της σταθερής επαγγελματικής παρουσίας μας λειτουργούμε με υπευθυνότητα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια της μεταφοράς που θα μας αναθέσετε, επιτυγχάνοντας τη άριστη εξυπηρέτησή σας.

Ο σύγχρονος ιδιωτικός στόλος φορτηγών οχημάτων μαζί με την έμπειρη ομάδα της εταιρίας ΚΟΥΤΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, μπορούν να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά σε όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Ανακαλύψτε στην εταιρία μας πολλαπλές λύσεις σε γενικές μεταφορές, ψυγειομεταφορές και μεταφορές ξηρού φορτίου, σε εξαιρετικές τιμές, που εγγυώνται άμεσο αποτέλεσμα και ασφαλή παράδοση.